Wednesday, 24 December 2008

Festive fun. What's your prediction?

Festive fun. What's your prediction?


Festive Fun



What’s your view on


1} Will RBS survive intact during 2009

A] Yes. Totally

B] It will need to merge with another institution

C] It will be taken into “Temporary public ownership”

D] No. It will collapse and many, many branches will close


2} Will 2009 see..

A] A short downturn with a recovery by April

B] A serious slowdown but recovery by September

C] A recession, deepening until at least November

D] A Depression, with no sign of recovery by 2010


3} Will the unemployment figures in 2009..

A] Never top 1.5 million

B] Steady at 2 million

C] reach 3 million

D] Exceed 3.5 million


4} There will be a UK election..

A] in spring 2009

B[ In Summer/Autumn 2009

C] In Summer 2010

D] There will be no more UK elections


5} Barak Obama will successfully

A] stabilise the US economy

B] Take over the toxic debt from the US banks

C] Improve relations with the UN

D] None of the above


6} UK house prices will

A] show a 10% gain by 2010

B] fall 5-10% by 2010

C] Fall 15-20% by 2010

D] Fall by more than 25% by 2010


7}A major ….. will fold by 2010

A] Retail Chain

B] Airline

C] Car manufacturer

D] All of the above


8} The pound will…. By 2010

A] Rise to 1.95$

B] Rise to 1.80$

C] Rise a little to 1.60$

D] Fall below 1.30$


9}Which country will be best placed to enjoy 2010

A] UK

B] USA

C] Germany

D] China


10} VAT will rise to … in 2011

A] 17.5%

B] 18.5%

C] 19.5%

D] 20+%


If you scored mostly A’s you are expecting a big turnaround in 2009 and some real improvements and plenty of good news. Other mostly A’s include Gordon Brown, The BBC, The Labour Party, and Alan Sugar. A’s are rushing to the shops on Boxing day in the knowledge that these crazy prices can’t last beyond Christmas. A’s are planning on selling their house as soon as possible and buying another bigger one to capitalise on low interest rates. A’s are taking out loans and investing in the stock market before it rises early next year.



If you scored mostly B’s you are expecting a downturn that should be over by the end of 2009, with good things planned for 2010. Other mostly B’s include Alistair Darling, The Guardian The Liberal Democrats and Robert Peston. B’s are looking for bargains in the shops and on line, whilst scaling back on their holidays because of the exchange rates. B’s are looking to put an extension on the house while there are plenty of cheap builders about.B’s are thinking about putting savings into government bonds.



If you scored mostly C’s you haven’t much hope of anything more than a few green shoots by 2010. Expect a difficult year ahead. Other mostly C’s include David Cameron, Iraq, Channel Four and the IMF . C’s are going to the sales to buy necessary purchases like warm jumpers and heavy coats. C’s are Just hoping to hold on their existing home.C’s are paying off some debt and thinking about putting savings into gold.



If you scored mostly D’s you are expecting things to get much worse, then a lot worse. Other mostly D’s include HousePrice crash forum, Vladimir Putin, speaker Martin and Bob Quick. Avoid sharp objects and medication this Christmas and get someone else to light the oven.

D’s are investing only in canned goods and primus stoves this season, which they are putting into the motor boats that they bought with the proceeds of their house sale, now just waiting for things to turn really ugly before they cast off from this this island forever.


There wern't to many D's among you were there?



Merry Christmas and an enjoyable holiday to all our readers.

26 comments:

Bad Dream said...

1-a
2-c
3-c
4-c
5-c
6-d
7-a
8-c
9-d
10-d

I am Iain Dale and I claim my £5

it's either banned or compulsory said...

I am with David Cameron, Iraq, Channel Four and the IMF . mostly C's, boringly

Anonymous said...

4-D

Isn't that what has just happened in Canada?

I am all D's

James Higham said...

Might well go according to public perceptions rather than economics itself. Merry Christmas.

Anonymous said...

Mostly D's who are staying put will be beefing up security at their properties and purchasing a gun to keep marauders away when society descends into lawlessness.

Merry Christmas!

Mark SU said...

Mostly D's.
Buying a pack of Briquettes and some lighter fuel with the cashed in ISA and marching on Downing street.

Blue Eyes said...

"A"s all round here. This the best of all possible worlds.

Whoops I thought I was Gordon Brown there for a minute.

lilith said...

Excellent. Mostly D's though. I think things will have settled a bit by 2014.

Nomad said...

Mostly D's I fear, but happily I cast my boat off a long time ago. Recommend you follow suit while the harbourmaster is still asleep after his Christmas lunch.

But if you must stay, then please keep up the good work. As a daily reader I appreciate your efforts.

electro-kevin said...

Happy Christmas, chaps.

Thanks for the good work.

JPT said...

All D's...

jmb said...

Merry Christmas you lot. I could not hazzard a guess for most of these.

it's either banned or compulsory said...

" This is the BBC and here is the news"
Brilliant post at Guidos place Bill.

Caren said...

Hi,
My name is Caren.

I find your site http://cityunslicker.blogspot.com/
and the selection of resources there very interesting.
I have a good credit card website that contains much useful information for your readers. There's a fine set of articles that reveal all pros and cons of credit cards, give tips how to avoid credit card debt and establish good credit with minimum efforts. During the current financial crisis this can't but attract more visitors to your site.

If it agrees with your policy, I would like to place some links to my website at your site.

Please let me know if you are interested via email caren@acclaimnetwork.com
Thank you for your time,
Regards,
Caren.

electro-kevin said...

http://electro-kevin-electrokevin.blogspot.com/2008/12/now-thats-what-i-call-electro-kevin.html

My more cultured side.

Happy Christmas

Wendy Alexander said...

All A's and an extra A* for effort.
Can't see a problem here.
It's the right thing to do

Charon QC said...

A mix of Bs (60) and Cs (40)... for the moment I shall, however, be concentrating on essential purchases like Rioja.

Merry Christmas and a good new year to you.

Dennis said...

Dear Caren

Thank you for your instructive and fascinating post. I have studied your trustworthy and fully certificated site with interest and pleasure and am thrilled that you have seen fit to mention it here. You are indeed a venturesome lass.

It is, perhaps, a pity that you cannot spell your own name, but lack of education has never been a drawback for those in the credit-card business.

Wishing you every good wish for your efforts in further wrecking the world economy, together with the greetings of the season to you and your crew,

I am,

Yours, etc.

D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D Dennis

Drake said...

CD's. It will be so ugly yet. I fear that no one giving A's have any serious fundamentals behind their opinions. "Gut feelings" just are not good enough in a discussion.

Austrian economist said...

Mainly D's: house prices to fall 40% at least. Sterling will be trashed. Unemployment to approach 3.5 million even on the govt's heavily fiddled figures.

Most people in the UK still don't have a clue about how bad this is going to get.

hatfield girl said...

1. dunno

2. d

3. d (workless are over that figure already)

4. a (or not at all, i.e d)

5. a

6. c

7. d

8. d (but may try to enter euro)

9. b

10. d

Very sneaky questions, very wide time periods.

mutleythedog said...

Well I don't know do I? I scrolled to the end looking for answers....

CityUnslicker said...

Dennis - great reply to Caren. She can't seem to spell her own name at all can she.

here was me thinking CKren was the tribe in Thailand/Burma who make the women wear rings around their necks to ludicrous extremes.

Like this.

Steven_L said...

I'm kind of a mix of C's, D's or don't agree with any of the options.

Funnily enough, I was toying with the idea of trying to live on cheap canned food and brown rice this year.

I'm also planning on giving up drinking and smoking, but I say that every December.

Mind you, there's only 13 months left on my contract now, so I'd better stop spending this year in case the D's are right.

Putin strikes me as a bright bloke and a lot of economic indicators took a long time to recover after the 1970's, 1980's and 1990's recessions, even if GDP growth picked up after a couple of years.

look said...

aaaa片, 免費聊天, 咆哮小老鼠影片分享區, 金瓶梅影片, av女優王國, 78論壇, 女同聊天室, 熟女貼圖, 1069壞朋友論壇gay, 淫蕩少女總部, 日本情色派, 平水相逢, 黑澀會美眉無名, 網路小說免費看, 999東洋成人, 免費視訊聊天, 情色電影分享區, 9k躺伯虎聊天室, 傑克論壇, 日本女星杉本彩寫真, 自拍電影免費下載, a片論壇, 情色短片試看, 素人自拍寫真, 免費成人影音, 彩虹自拍, 小魔女貼影片, 自拍裸體寫真, 禿頭俱樂部, 環球av影音城, 學生色情聊天室, 視訊美女, 辣妹情色圖, 性感卡通美女圖片, 影音, 情色照片 做愛, hilive tv , 忘年之交聊天室, 制服美女, 性感辣妹, ut 女同聊天室, 淫蕩自拍, 處女貼圖貼片區, 聊天ukiss tw, 亞亞成人館, 777成人, 秋瓷炫裸體寫真, 淫蕩天使貼圖, 十八禁成人影音, 禁地論壇, 洪爺淫蕩自拍, 秘書自拍圖片,

做愛的漫畫圖片, 情色電影分享區, 做愛ㄉ影片, 丁字褲美女寫真, 色美眉, 自拍俱樂部首頁, 日本偷自拍圖片, 色情做愛影片, 情色貼圖區, 八國聯軍情色網, 免費線上a片, 淫蕩女孩自拍, 美國a片, 都都成人站, 色情自拍, 本土自拍照片, 熊貓貼圖區, 色情影片, 5278影片網, 脫星寫真圖片, 粉喵聊天室, 金瓶梅18, sex888影片分享區, 1007視訊, 雙贏論壇, 爆爆爽a片免費看, 天堂私服論壇, 情色電影下載, 成人短片, 麗的線上情色小遊戲, 情色動畫免費下載, 日本女優, 小說論壇, 777成人區, showlive影音聊天網, 聊天室尋夢園, 義大利女星寫真集, 韓國a片, 熟女人妻援交, 0204成人, 性感內衣模特兒, 影片, 情色卡通, 85cc免費影城85cc, 本土自拍照片, 成人漫畫區, 18禁, 情人節阿性,

uhfdf said...

情色電影, aio交友愛情館, 言情小說, 愛情小說, 色情A片, 情色論壇, 色情影片, 視訊聊天室, 免費視訊聊天, 免費視訊, 視訊美女, 視訊交友, ut聊天室, 視訊聊天, 免費視訊聊天室, a片下載, av片, A漫, av dvd, av成人網, 聊天室, 成人論壇, 本土自拍, 自拍, A片, 愛情公寓, 情色, 舊情人, 情色貼圖, 情色文學, 情色交友, 色情聊天室, 色情小說, 一葉情貼圖片區, 情色小說, 色情, 色情遊戲, 情色視訊, 情色電影, aio交友愛情館, 色情a片, 一夜情, 辣妹視訊, 視訊聊天室, 免費視訊聊天, 免費視訊, 視訊, 視訊美女, 美女視訊, 視訊交友, 視訊聊天, 免費視訊聊天室, 情人視訊網, 影音視訊聊天室, 視訊交友90739, 成人影片, 成人交友,

免費A片, 本土自拍, AV女優, 美女視訊, 情色交友, 免費AV, 色情網站, 辣妹視訊, 美女交友, 色情影片, 成人影片, 成人網站, A片,H漫, 18成人, 成人圖片, 成人漫畫, 情色網, 日本A片, 免費A片下載, 性愛, 成人交友, 嘟嘟成人網, 成人電影, 成人, 成人貼圖, 成人小說, 成人文章, 成人圖片區, 免費成人影片, 成人遊戲, 微風成人, 愛情公寓, 情色, 情色貼圖, 情色文學, 做愛, 色情聊天室, 色情小說, 一葉情貼圖片區, 情色小說, 色情, 寄情築園小遊戲, 色情遊戲, 情色視訊,